Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nagy örömömre szolgált végre hallani a Joystix elsõ albumát, a Playin With Fire-t. Ennek több oka is van: az egyik például az, hogy az anyag dallamos, garázs glam/punk zenét rejt a la Backyard Babies, mely nagyon kedves a füleimnek; a másik szempont az, hogy mindezt vérprofin csinálják. (Bár zenélni sem tegnap kezdtek el; az énekes gitáros Szöszõt a S.L.A.N.G.-bõl, a Zorallból és a Sonicdollzból ismerhetjük, hozzá csatlakozott Jimmi dobos szintén a Sonicdollzból, a 86-ból, valamint a Harlotból, a bõgõs pedig Brownstone, aki a Jedi Armyban muzsikál még, régebben pedig a Sugar Fixben.) Az már a demójukból is kiderült, hogy eszméletlen slágeres darabokat is tudnak írni, ilyen mindjárt a lemezt nyitó Put Me In The Trash, a Teenage Riot vagy személyes kedvencem, az I Got Better Things To Do, aminek igazi rock’n’roll gitártémájára már elsõ meghallgatásra egybõl felkaptam a fejem! Vannak kifejezetten glames dalok is a lemezen, mint pl. a Sure Thing (ami egyébként egy igen érdekes témát jár körbe, he-he), egyes nóták meg inkább hangosabbak és zajosabbak, Danko Jones-osabbak. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a Joystixnak ne sikerült volna saját hangzásvilágot kialakítania; az elképesztõen húzós riffek, hangulatos szólók, a dinamikus dobmunka és a remek énektémák mellett karakteres, felismerhetõ és igényes muzsikát kapunk, ami ráadásként még belesz*ósan laza és bulizós is. Mindemellett élõben is hihetetlen jók, már volt szerencsém tapasztalni! Jelenleg nem igazán tudok olyan bandát itthon, amelyik ebben a stílusban és ilyen színvonalon tevékenykedne- a lemez viszont a francia Shotgun Generation Recordsnál jön ki.

www.joystix.hu

Etus

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!