Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Egy újabb csapat Debrecenbõl... Tényleg kezdem azt hinni, hogy a hajdúsági fõvárosban már az óvónénik is metal lemezekrõl tanítják énekelni a gyerkõcöket, és arrafelé már nem a boci-boci a divat három évesen... :-)
A Chrysos Calva 2000 táján alakult, a demót 2002-ben rögzítették Papp Mihály (gitár), Sós Zoltán (gitár), Hárs Péter (dob), Nagy László (basszus) és Csõke Csaba (ének) felállásban, bár azóta már Szõllõsi László vette át az énekesi feladatokat.
Az öt számos demó alapján azt lehet leszûrni, hogy a csapat hellyel-közzel már tudja, mit akar csinálni, csak le kell vagdosni a vadhajtásokat. Egy bemutatkozó demó esetében nem hiszem, hogy a letisztultság hiányát kellene számonkérni bárkin is.
Metal tehát a játék neve némi death hatással - bár ezt inkább csak a hörgõ-morgó ének miatt mondom. Az éneket egyébként egy picit gyenge pontnak érzem, mert az addig oké, hogy öblös, meg hörög, csak valahogy az ERÕ-t hiányolom belõle. A csapat célja az volt, hogy , 2 gitárra épülõ, igényes és változatos thrash alapú zenét játszanak. Nagyjából ez össze is jött, csak az a baj, hogy a fiúk egy picit túlesetek a ló túlsó oldalára, mert úgy akartak thrast nyomni, hogy a techikai tudásukból is minél többet felvillntsanak. Nos, a tudással és az igényességgel nincs is gond, csak az arányokat kellene eltalálni. Van jó pár remek téma a demón, ha ezek letisztulnak, akkor nagyon-nagyon rendben lesz a banda!

Chrysos Calva, 4008, Debrecen 8.
Tel: (30) 361-5991
http://chrysoscalva.freeweb.hu
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!