Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Végre elkészült a Nevergreen legújabb albuma! Sokan várták már ezt az anyagot, s jópár hallgatás után bizton állíthatom, nem hiába. Sajnos a második lemezt nem hallottam, így csak az elsõhöz tudok viszonyítani. Maradt a gótikus doom, sokkal jobb elõadásban. Történt néhány tagcsere a bandában, új gitáros és dobos érkezett. De hogy õszinte legyek, ha nem tudtam volna, nem vettem volna észre.
Próbáltam kedvenc dalt keresni, de az összeset felesleges volna felsorolni, egyet kiemelni pedig lehetetlen. Egyik nóta jobban tetszik, mint a másik.
Ami érdekesség ezen a lemezen, az a Carmina Burana feldolgozás.
Remélem, hamarosan beindul az intenzív koncertezés, és akkor majd lehet lobogtatni a hosszú hajakat (már akinek van - ugye Rob... -megj. Ákostól...). De a headbangelés akkor is mehet! Valamint lehetne nyergelni újra a lovakat - de ezúttal nem galoppozáshoz...

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!