Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

/Burning Star Records 2005/

Szégyen gyalázat, hogy ez ilyen jó kis magyar albumot csak egy görög kiadó tud megjelentetni! Másfelõl pedig külön elismerés a zenekarnak, hogy legalább göröghonban felfigyeltek rájuk!
Hogy mi lehet annak az oka, hogy nálunk egy kiadó sem méltatta annyira a csapatmunkáját, azt nem tudni, de legalább arra büszkék lehetünk, ott legalább elismerik õket! No comment a mai magyar kiadók ízléséhez...
12 dal hallható ezen a cd-n, plusz az intró!
Nem egy zúzós anyag, legalábbis nem a hagyományos értelemben! Vannak rajta riffhegyek, szinti aláfestéssel, ami máris arra utalhat, hogy ez bizony egy progresszív zene. Pontosabban, ahogy õk írják a promó lemez borítóján: progressive/symphonic metal. Viszont szó sincs öncélú hangszer maszturbációról! A symphonic megfogalmazáson már vitatkoznék, de ez legyen a legkevesebb! A rendes borítón ez valószínûleg nincs is rajta! És nem is ez az érdekes!
Érzõdik a zenekaron, hogy bizony szívvel-lélekkel zenélnek, és mindenük a zene! Átjön az is, hogy õk valószínû nem a koncert elõtt elfogyasztott alkohol mennyiségétõl függõen képesek csak hatalmuk alá venni a színpadot!
A lemezhangzásáról nem tudok rosszat mondani, arányosan szól minden. A zenekar 2001-es felvételérõl - mikor még Neverwood néven mûködtek – szintén én írtam…és hát azóta óriási a különbség minden téren! Akkor azt mertem írni, hogy szeretném, ha ez az együttes sem tûnne el a süllyesztõben, mert ebbõl a fajta zenei stílusból, amit õk képviselnek, nagyon kevés van Magyarországon, és nem is akárhogy mûvelik! Hát próféta szóljon belõlem….a jelek szerint valamilyen szinten már bejött! Találtak egy nagyon jó torkú énekes, kiadták a lemezüket. Remélem a terjesztés terén is megoldódnak a problémák, mert jelenleg nehezen beszerezhetõ még az anyag hazánkban!
Egyik kedvencem a lemezrõl a Heart so Cold…kiráz a hideg a kezdéstõl, jó értelemben! És ez végkísér a dal végéig... többször is meg kellett hallgatnom ezt a dalt!
Felkerült a lemezre még egy korábbi demó nóta, a Jean D’Ark is. Mondhatni lovaglós témával! Haha!
Meg kell említeni Havancsák Gyula nevét is, aki a borítóért felelõs! A zenekar weboldalán látott képek alapján ehhez is csak gratulálni tudok! Nincs más dolgod, csak a zenekar honlapjáról megrendelned ezt a lemezt, és meghallgatni minél elõbb. Ne halogasd, mint én tettem egy ideig, hanem ess neki egybõl, kellemes meglepetésben lesz részed!

www.everwoodsite.com

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!