Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Hát tessék fekete lelkû, kettõ az egyben Mardukon nevelkedett cimborák, ismét itt egy elemi csapás a MORTICIAN mûvektõl. Ahogyan elnézem a borítót két vadember életmûvének újabb és nem is elsõdarabja .
Nos,a hörgésfelelõs , kettõ az egyben basszgitáros csúnya bácsi ( Will Rahmer )kimondottan kitesz magáért, de nem tétlenkedik gitáros , és kettõ az egyben dobprog felelõs tettestársa ( Roger Beujard) sem.
Eléggé bestiális darab a Domain of death, teszi ezt 17 felvonásban. Ebbõl kifolyólag nem monumentális hosszúságú , hanem inkább hipergyors, hörgõs, vaddisznó gitártúrásos témákban bõvelkedik.
Nos tessék, hallgassék van itt minden , ami potenciálisan elnyerheti a tetszését egy blackmetal kedvelõnek, úgymint , sikííítás, beszély, hörrentések, bestialitás a legmagasabb fokon. Hehh
Szinte nekem fáj )))) de én mazochista vagyok ))))
Megjegyzem a MORTICIAN tekintetében nem kell szövegvilág esetében hatalmas mélységekre gondolni, maradjon az a lírai nótáké, amiket persze ezen a CDn soha nem fog megtalálni a kedves olvasó/hallgató.
Személy szerint több nyiszálós mûremek is lenyerte a tetszésemet úgymint a sorrendben 14.
"Extra Uterine Pregnancy", hevenyészve lefordítom : "Méhenkívüli terhesség " jó pergõs a dob, jó lelassult és vészteli hörgõs a hörgés, jól zajonganak a gitárok, mi kell még ? Elvben méhen kívüli terhesség in real az nem ))))
Valamint az utolsó nóta az"Necronomicon Exmortis " ugyanis ebben aztán komplexen benne van, amit minden, ebben a mûfajban hörgõ bestye lelkû metalhõs csak alkothat, szöveges felvezetés , úgyszint brutális dobritmusok, gitárnyiszálás, sikoly...
Jelzem nem kimondottan brazil népoperák aláfestésének készült , hehhe

Ja , )))) tökjó a , CD borítóján találtam , és szerintem ezt üzeni a két zenész bácsi Nektek kedves fanatikus
lelkek :

STAY BRUTAL !!!!


Így is teszek !!!!!!! GRRRRRRRR
666hor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!