Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nem a csapat tehet róla, hogy Rob elhányta a zenekarról szóló információkat, így most pusztán egy kazetta alapján írom le véleményemet a bandáról. Végül is volt már ilyenben részem, szerencsére manapság egyre ritkább az ilyesmi.
Tehát a zene: nyugis, javarészt akusztikus hangzású muzsika. Furcsa, hogy nem nagyon használnak torzítókat (legalábbis az én metal-agyamnak szokatlan), de tulajdonképpen jó ötletekbõl építkeznek a zenészek.
Sajnos a felvétel minõsége, hangzása nem a legjobb, és néhol egy-két nemkívánatos vendéghang is felbukkan. Az énekre egy kicsivel több idõt kellett volna szánni, és ismét felhívnám a figyelmet arra az általam oly sokat emlegetett külsõ fülre. Itt is sokat segíthetett volna. Gondolom, ez is csak azon a fránya pénzen múlt. Ahogy Puskin is megmondta: minden az Anyegin múlik.
Kíváncsi lennék, hogy profi körülmények között mire lenne képes a banda.
A következõ címen lehet érdeklõdni:
Rimbás Zsolt
6086 Szabadszállás, Mátyás Király út 26.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!