Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nuclear Blast/HMP

Valaki mondja meg, hogy mi történik Finnországban? Csak jönnek a jobbnál jobb zenekarok, és ha jobban belegondolok, egyikre se mondanám azt, hogy nem kéne! Na jó, talán a HIM ha-ha! De ha objektíven nézzük a dolgokat, akkor valóban mindegyik minõségi produkcióval rukkol elõ. Elég, ha csak megnézzük a Nigthwish, Amorphis, Childern of Bodom, vagy a Stratovarius lemezeit.
Most pedig egy újabb reményteli csapat, a Tunderstone! A csapat szekere igazából 2000 õszén indult el, amikor stúdióba vonultak, hogy rögzítsenek 3 dalt. Ez hamar elterjedt egész Skandináviában, majd egy újabb demót rögzítettek, ami után már értelemszerûen következett ez a mostani lemez, melyet a helsinki-i Sonic Pump stúdióban rögzítettek. Maga Nino vezényelte le a felvételeket, Mikko Karmila pedig a híres Finnvox stúdióban megkeverte az anyagot, ami garancia az erõteljes megszólalásra.
A végeredmény egy óriási, 10 számos album, mely tökéletes keveréke az erõteljes dallamoknak és a hard rock-os énektémáknak, vokáloknak! Aki szereti a finn dallamos rockot, heavy metalt játszó zenekarokat, annak tuttira be fog jönni ez a csapat.
A Like Father, Like Son dalban egyébként a Strato-fõnök Timo Tolkki is gitározik egyet.
A Thunderstone iránt Japánban már most óriási az érdeklõdés, s az európai megjelenést itt is hasonló reakciók követik majd.
Engedtessék meg egy személyes megjegyzés: ne a borító alapján ítéld meg a zenekart, mert szerintem baromira csalódni fogsz! Ennyire azért nem durva vagy brutális a csapat.

www.thunderstone.org

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!