Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demo 2002.

Az orosházi Hangyák zenekartól eddig csak a legelsõ demó cd-jükhöz volt szerencsém, és ami azt illeti, az nem hagyott bennem túlságosan mély nyomokat. Egy idõ után el is felejtettem kik azok a Hangyák! Aztán egy pár hete megérkezett a vadonatúj 2002-es felvételük, ami egy teljes lemezhosszúságú anyagról tanúskodik. Na igen, itt látszik, hogy igen is van értelme a kitartó próbáknak, intenzív dalírásnak. Mert ezen a hanganyagon van, az mindent elárul. Izmos hangzás, konkrét dalok.
A felvétel a Denevérben készült.
Ilyenkor van az, hogy abszolút nem bánja az ember, ha egy esetleges gyengébb felvételrõl leírjuk annak hibáit, hiszen az jobb esetben ösztönzõ lehet a csapat számára, hogy megmutassák, igenis tudunk minõségi dalokat, felvételt produkálni.
A 6 srác: Ricsi: ének, Tibi: ének, Feky: gitár, Pisti: gitár, Hege: basszus, Geri: dob élõben, koncerteken biztos beszakítja a dobhártyákat!
A stílus leginkább húzós HC zene, de modern metal hatásokat is lehet észlelni. A magyar szövegek elég jól sikerültek! Ketten énekelnek, vagyis hát inkább üvöltenek. Igazából csak azt sajnálom, hogy nem nagyon érzek különbséget a két énekes közt. Mindkettõ ok, de nem nagyon lehet õket megkülönböztetni.
A zenei tudással nincs hiány!
Szurkolok a zenekarnak, hogy ezzel a felvétellel sikerüljön kiadót találniuk, hogy ne vesszen el a lemezanyag!
Addig lehet tarolni a koncerteken!

www.hangyak.hu
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!