Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Rückwärts zenekar 5 év után jelentette meg elsõ nagylemezét. Hogy mit csináltak ennyi ideig? Folyamatosan koncerteztek, írták a dalokat.
A lemez elõtt megjelent két demójukról már írtam itt a Rock Gyémántok oldalain.
A zenekar igen erõsen megosztja a rockzene hallgatóit: vagy nagyon utálja valaki õket, vagy nagyon szereti. Az tény: Magyarországon egyedüli zenét csinálnak. Azért írtam, hogy Magyarországon, mert azért valljuk be, a csapat zenéje igen közel áll a Rammstein zenéjéhez. De itt ne koppintást értsünk, de valahogy be kell határolni a Rückwärts zenéjét. És talán így a legkönnyebb.
Magyarul énekelnek, ami számomra pozitív!
A szövegeket illetõen az elõzõ két demóhoz képest annyi a változást, hogy a lemezen már nem csak a szexrõl énekelnek, ami valahol dicséretes, hiszen nem válik unalmassá.Például a címadó dal kifejezetten pozitív tartalommal bír, ugyanis az élet feladása ellen emel szót!
A zenekar igen csak nagy hangúlyt fektet a külsõségekre, elég ha megnézzük a honlapjukon fenn lévõ képeket, amit koncerteken illetve a klippeken is igyekszenek fenntartani!
Egyetlen egy negatív véleményem van: a Jégkrém címû a dalban, amikor a lányok éneklik: "csak nyald, csak nyald, csak nyald" az nagyon gyerekesnek sikerült! Itt valahogy egy éretteb nõi kórust képzelnék el! De ne kötözködjek, haha!
A zenekar honlapján letölthetõek az eddig elkészült klippek, valamint rengeteg fotó.
Összeségében jól sikerült ez a bemutatkozó lemez, irány valamelyik Rückwärts koncert!

www.ruckwarts.hu

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!