Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Immár öt éve mûködik a Longbow nevû csapat, amely igazi középiskolás bandaként jött létre, és bár azóta ebbõl a korból már kinõttek, úgy érzem a 21-22 éves srácok elõtt a jövõ.
A Toronto címre keresztelt cucc mindenesetre errõl árulkodik. Barátságos, angolszász ízû rockzene a játék neve, a zenekar saját definíciója szerint alter/grunge/kaliforniarock. A Studt Bálint (ének, gitár), Thier Gergely (gitár), Parák Tamás (basszusgitár), Barassevich Krisztián (dobok) felállású kvartett három nap alatt rögzítette az öt nótát, melyet szerzõi kiadásban jelentettek meg. A rövid idõ ellenére egész jól szólnak a dalok, bár biztos tudtak volna mit csiszolgatni rajtuk...
A három angol és két magyar nyelvû szerzemény szövege eléggé kifacsartnak tûnhet elsõre, pedig bizonyos dolgok csak nem a megszokott formában vannak prezentálva, esetleg nem is lehet rájönni az értelmére, mindenkinek mást-mást jelenthet.
A srácok saját bevallása szerint a Kispál és a Borz, a Nirvana, a Blink182, a Red Hot Chilli Peppers, vagy esetleg a Tankcsapda említhetõ zenei hatásként, és ezt nagyjából el is tudom fogadni, megjegyezve, hogy azért egy pici alapja van annak, hogy sokan Lovasi András és népi zenekara hasonmásaként jellemzik õket. Nyúlásról nincs szó, de a hatások nagyon egyértelmûek.
Igazából ez a zene igazából egy gimis/fõsulis/egyetemista bulin tudná igazán megmozgatni az embereket, aminek a végén akár egy kellemes táncmulatság is kikerekedhet a dologból.

Cím:
Barassevich Krisztián
2521 Csolnok, Kossuth L. út 5.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!