Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Christian Epidemic: Gyász A lábatlani négyes legújabb anyaga introt + két új nótát rejt (az A oldalon angolul, a B-n magyarul, de itt a Christian Epidemic címû régebbi nóta szupergyorsított változata is megtatlálható).
Érezhetõen sokat fejlõdtek a fiúk az elõzõ A Tought Creating God címû anyag óta. Akkor még színtiszta death metalként aposztrofáltam a csapatot, most ezzel a kategóriával már nem tudnám teljes egészében lefedni a nótákat. Mindenképpen megmaradt a brutális keménység, és a death elemek sem tûntek el, de némi thrash ízt is csempésztek a dalokba. A thrash alatt a 80-as évek végére jellemzõ mûfajt értem, a második Euthanasia címû nótában pl. néhol a Terrible Certainty korabeli Kreator hatásait véltem felfedezni. Természetesen nem koppintásról van szó! De a zenei változást, fejlõdést mindenképpen a nyitó Manipulated Intellect példázza a legjobban. Hangulatos riffek, király váltások hemzsegnek a nótában, amelyben még némi billentyûs aláfestést is felfedezni véltem.
Tökéletes a hangzás, lényegesen jobb, mint az elõzõ kazié volt, most sokkal tisztábban, pegében szól minden. Említésre méltó még a színes borító (az angol és a magyar szövegekkel, fotókkal), így a teljes kazetta egy kompakt, profi egységet alkot.
A zenekar címe:
Széles L. Zsolt
2541 Lábatlan, Zalka M. ltp. 13.
Tel.: 30/9345-929
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!