Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

A veszprémi Childhood 98-as demóját a budapesti REM-X Stúdióban rögzítette. (Kivételt képez egy szám, amit Székesfehérváron vettek fel még 1997-ben) Ha be kéne határolnom a muzsikájukat, azt mondanám, hogy igényes rockzene, de ez mégsem olyan egyszerû, mint ahogy azt az ember gondolná, hiszen a demón leginkább pár grunge csapat (Pearl Jam, AIC) hatása érezhetõ, amíg koncerteken rendesen kijönnek a súlyosabb témák, amik sokszínûbbé teszik a csapat dalait. A Trippen öt szám található, ahol az összes tag megmutatja tudását. Két vokálos tevékenykedik, Csorba András és Tóth István személyében, akiket végig színvonalas énektémák jellemeznek. Boross Norbert változatosan basszusgitározik, Nagy Dávid a megfelelõ dobalapot biztosítja, Knolmayer Endre szólói emelik az anyag színvonalát, Knolmayer Gábor pedig leginkább a riffekért felelõs, amik értéke fõleg élõben jön ki. (Színpadi teljesítménye külön dicséretet érdemel!) Az elsõ dal (Fear) kezdõ témája nagyon megfogott, így ez lett a kedvencem, a Sunsailor szólójának hangulata szinte visszautal a címre, a Fox Hunting pedig egy laza rockszám. A Cacodemons a legpörgõsebb nóta, ami után a nyugis In Jail következik. Mindent összevetve egy minõségi demót hoztak össze, de remélem legközelebb a koncerten hallott súlyosabb részek is szerepet kapnak. Mindenesetre csak így tovább!

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!