Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ezzel a beszámolóval adós maradtam a zenekarnak, és bocsánatot kérek tõlük!
A " Szegény legény vagyok én..." címû népdal dallamával indul a bicskei négyes- Pintér László: basszus, Polly: ének, Gyõrik szabolcs: gitár, ének, Jakab Sándor: dob- 1999. szeptemberében felvett demója.
Sajnos itt egybõl bele kell kötnöm a gitárhangzásba. A Denevérben készült, kevés pénzbõl, de akkor inkább kevesebb dalt kellett volna felvenni, azt viszont jól! Annál is inkább, mivel egy nagyon tehetséges csapattal állunk szemben, mint ahogy azt a dalok mutatják is. Sötét hangulatú, gótikus zene ez, a szokásos nõi-férfi énekkel, hörgéssel.
Meg kell jegyezni, hogy Polly énekesnõnek nagyon kevés ideje volt a dalok betanulásához, hiszen pont a felvétel ideje elõtt lépett be a zenekarba.
A 4 + intro, outro dalt tartalmazó kazit a Mare Tenebraum adta ki, igényes borítóval. Plusz pont részemrõl a zenekarnak, mivel az outro egy József Attila verset tartalmaz!
Kíváncsian várom a csapat újabb felvételét jobb minõségben! Ja, és elférne még egy gitáros, fõleg élõben.
Az elérhetõség:
Gyõrik Szabolcs
Bicske, 2060
Jókai út 4.

Rob

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!