Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


(promoCD)

Elõször is le szeretném írni, hogy milyen kellemes meglepetést okozott nekem a Strong, pontosabban Tibor, aki olyan lelkesen viszonyult a Rock Gyémántokhoz, hogy magam is meglepõdtem! A CD a megígért idõpontban megérkezett, nem is akárhogy! :-) Különben már az igényes borítón is látszik, hogy komolyan állnak a dolgokhoz! (Pedig csak egy promóanyagról van szó.) Gondolom, azt már jó páran tudják, hogy a szombathelyi zenekar éppen most készíti harmadik nagylemezét a HSB-ben. Nos, ez a kétszámos demo a Magic Syrup elõfutára, amit a fiúk Hidasi Barnának köszönhetõen egy mobil stúdió segítségével vettek fel, amibõl egyenesen az következik, hogy egész jól szól az anyag. Az biztos, hogy a zenekarra az utóbbi idõben eléggé hatott az Orgy, így a dalokon tagadhatatlan a hatás, ez azonban lényegtelen, ha azt nézem, hogy milyen fasza kis számokat hoztak össze! Õk sohasem tagadták a hatásaikat, és az utóbbi idõben többször is lehetett hallani, hogy a készülõ nótákban fellelhetõ lesz az Orgy jótékony :-) inspirációja. Persze már most vannak olyan egyének, akik támadják õket, de az igazi rajongók biztos, hogy nem fognak emiatt elfordulni tõlük. Egyébként is, éveken keresztül véletlenül nem Duran Duran feldolgozást játszott a csapat?! (Az azért köztudott, hogy a DD némi alapot biztosított Gordonéknak.) Ha mondjuk magamat veszem, csak azt mondhatom, hogy nekem bejött mind a két szám annak ellenére, hogy a már többször említett amerikai zenekarért különösebben nem vagyok oda. A Genie in my Mind már annyira slágeres, hogy ha egyszer meghallod, egyhamar nem szabadulsz tõle, a The Ropewalker pedig egy iszonyúan belassult nóta. Nekem egyelõre bejön ez az új irányvonal is (persze ez csak addig marad így, amíg ilyen tuti számokat hoznak össze a srácok), bár azért remélem, hogy az új korongon némi zúzást is kapunk!
Epilógus: Aki esetleg valami miatt nélkülözni kényszerül a AC/DC feldolgozást, a Dirty Deeds-et, itt végre meghallgathatja a tribute lemezre készült verziót is.

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!