Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A borító már sejtetni engedi, hogy itt nem valami könnyed tánczenérõl van szó. A Dim Vision elsõ cucca introval együtt öt igen súlyos death (és egy picit black) metal számot tartalmaz. A csapatról annyit érdemes tudni, hogy 2000-ben alakultak még Dust néven, majd a névváltoztatás után vették fel az elsõ demót még öten. A csapatból azóta távozott Ványi Lajos gitáros, így most a Suta Bence (ének) - Varga Sebestyén (dob) - Lukács Máté (gitár) - Máthé András (gitár) kvartett alkotja a bandát. A demón javarészt a lassabb témák dominálnak, középtempó csak néha üti fel a fejét - aki netán szélvés dolgokat keres, az máshol próbálkozzon. Talán épp a lassulásból adódóan meglehetõsen sötét az anyag hangulata - kár, hogy ez a hangzással nincs rendesen megtámogatva. Tudom, hogy demó, meg pénztelenség, meg minden, de sajnos azt kell mondanom, hogy a gitárok recsegõs megszólalása elég sokat ront az összképen. Amúgy a dalok rendeben volnának, érzõdik a kurázsi a csapatban, és bizakodom benne, hogy a következõ cucc bika megszólalásával hanyatt fog lökni!

http://www.dimvision.tk

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!