Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Relapse Records/Record Expressz

A "Rad Jackson" tulajdonképpen az Ohio-beli legendás death/grind zenekar, a Hemdale hivatalos diszkográfiája. Miután 1995-ben viharként söpörtek végig az underground életben önmagukról elnevezett demójukkal, a HEMDALE fokozatosan egyre több rajongót állított maga mellé beteges zenéjével, szemtelen humorával és meggyõzõ élõ fellépéseivel. A "Rad Jackson" tartalmazza ezt a bizonyos elsõ demót, valamint az EXHUMED-dal, az EXIT-13-mal és a DISGUST-tal közös CDk anyagát.
A HEMDALE legendának számít a metál életben, mivel õk a Gore Grind úttörõi.
Aki otthon van ebben a stílusban, az gondolom tudja mire számíthat: hörgõs károgós üvöltõs beteg ének, ultra gyors dob játék, kegyetlen gitár reszelés, fröcsögõ basszus. A szöveget hálistennek nem érteni, de szerintem jobb is, haha! Akarok még ma vacsorázni. Pláne, ahogy a borító képeit nézegetem!
Ami meglep: egész jól szól a cd, úgyhogy még egy bizonyos szinten élvezni is tudom! A maga nemében nagyon profi anyag! Ami megfog benne, az az, hogy nem válik unalmassá, mint sok esetben ezek a zenék.
Remélem, jönnek valamikor hazánkba is, ugyanis 2002-ben a HEMDALE exkluzív "újraalakuló" turnéra indul Amerikában és Európában.. Vevõ lennék egy élõ koncertjükre!
Ruházz be erre a lemezre, és 37 (!) dalt fogsz hallani, de elõtte mielõtt berakod a lejátszóba, takaríts el otthonról minden állatot! Haha!

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!