Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Warner Music

A 3000 lelket számláló kis olasz faluból, Solarolóból származó Laura Pausini karrierje akkor kezdõdött, amikor mindenki nagy meglepetésére megnyerte a híres San Remo-i Olasz Dalfesztivált. Az akkor mindössze 18 éves énekesnõ berobbant a zenei köztudatba, és azóta számos elismerést és irigylésre méltó díjakat tudhat magáénak. A legfontosabbak közül néhány: World Music Awards: "Legjobb Olasz Elõadó"; Nuestro Award (Amerika): "A Legígéretesebb Latin Elõadó"; I.F.P.I. Platinum Europe Award; és 2001-ben négy jelölés a Latin Grammy Awardra, többek között a "Legjobb Nõi Vokális Lemez" kategóriában.
Laura karrierje egy hamisítatlan sikertörténet: 20 millió albuma talált gazdára világszerte. Olasz és Spanyol nyelvû lemezei hihetetlen mennyiségû, szám szerint 160 platinalemezzel ajándékozták meg a mûvésznõt, és tették az egyik legkedveltebb pop énekessé Európa és Dél-Amerika szerte. Majdnem egy évtizeddel debütáló albuma megjelenése után Laura a közönség elé áll régóta várt angol nyelvû lemezével, melynek címe "From The Inside".
Az albumon hallható modern pop számokon és izgalmas balladákon a kivételes hangú énekesnõ olyan kimagasló producerekkel dolgozott együtt, mint John Shanks (Michelle Branch, Melissa Etheridge, Joe Cocker), KC Porter (Carlos Santana, Ricky Martin), Guy Roche (Cher, Celine Dion), Evan Rogers és Carl Sturken (*NSYNC, Christina Aguilera), Patrick Leonard (Jewel, Madonna) és Jimmy Bralower (M2M, Cyndi Lauper).

B.Timi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!