Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Amikor egy átmulatott éjszaka után Ákossal meghallgattuk ezt a kazit, szétröhögtük magunkat a szövegeken! Igazi húzós, punk (vagy valami ilyesmi) demót készített a szexárdi FRL (azaz az egykori Fürgerókalábak). Az elsõ, 97-es anyaghoz képest szinte teljesen eltûntek a Prosectura ízek, és a hangzás is sokkal húzósabb lett, annak ellenére, hogy ezúttal dobgéppel dolgoztak a fiatalok.
A huszonvalahány perces anyagon 13 dal hallható, ebbõl mindenki sejtheti, hogy nem marathoni hosszúságú szerzeményekrõl van itt szó. Vidám, bulizós kis nóták, kíváncsi lennék az élõ produkciójukra is!
Azt mindenképp leszögezem, hogy egyáltalán nem primitív módon megfogalmazott szövegek, és nem így elõadott zene hallható az anyagon. Nagyon nehéz írni róla, inkább mindenki szerezze be magának, hallgassa és szórakozzon közben egy jót!
Cím: FRL / Acélos Balázs
7100 Szekszárd, Bezerédi u. 32.
Tel.: 74/316-359

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!