Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Az ózdi központú thrasherek tavasszal stúdióba vonultak, hogy a második Remorse albumot rögzítsék. Bár a munka még nincs teljesen befejezve, a banda gitárosa, Zsola eljuttatott hozzánk néhány nótát a stúdió mélyérõl. Az öt dal egyelõre csak munkacímeket visel és a keverés sem végleges, arra viszont tökéletesen alkalmas, hogy képet kaphassunk arról, hogy mit is várhatunk.
Nos, a srácok kõkemény vérthrasht ígértek elõzetesen és azt hiszem, nagyjából ezt sikerült is hozni. Azért csak nagyjából, mert a dalok kicsit árnyaltabb képet mutatnak. Keménységbõl és igen feszes tempókból nincs hiány, de sikerült azért kicsit színesebbé varázsolni a dalokat. "Legfülbetûnõbb" az énektémák változatossága, Róm Gábor énekes, ha kell teli tüdõbõl tolja a szövegeket, de ha a kell, a dallamokkal is sikeresen megbirkózik. A zene sem egysíkú, van itt régi Kreator-t idézõ szélvész tempó, középtempós tekerés vagy a A lény ami bennem él munkacímû dal tempóváltásai. Ráadásul nekem nagyon úgy tûnt, hogy ez utóbbi dal refrénjébe még halvány nõi vokált is csempésztek a srácok.
A nóták hallgatása során biztos lettem benne, hogy nem fogok csalódni az új lemezben. Szeretném végre kézbefogni!!!

Kontakt: 3600 Ózd, Jedlik Ányos u. 12.
www.remorse.tk
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!