Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Őszintén be kell vallanom, hogy bajban vagyok a Bankrupt második, négy dalt rejtő anyagával. Az igazság az, hogy az általuk művelt muzsika kissé messze esik az én zenei világomtól... Ez természetesen közelről sem jelenti azt, hogy a maguk nemében ne lennének jók! Sőt!

 


Mindezek ellenére, vagy talán éppen ezért próbálok minél objektívabb képet festeni a csapat zenjéről.
Az előző, The First Piercing anyag óta némileg módosult a csapat felállása. A kvartett trióra (vagy duóra?) olvadt, de amint a rockzenei és internetes lapok hirdetéseit figyelem, folyamatosan keresik a megfelelő új arcokat.
A zenében igazán jelentős módosulások nem tapasztalhatóak, talán az új énekhang kölcsönöz új ízeket. A stílus maradt az "euro-kompatibilis" britpop-rock határmezsgyén mozgó dallamos gitárzene. E stílus avatottabb ismerői nyilván tudnának külföldi hatásokat említeni, én ettől mindenesetre tartózkodom.
A dallamos, harmónia-gazdag gitárzenék hívei azonban biztosan örömüket lelik majd a Bankrupt muzsikájában.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!