Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A 2002-es bemutatkozó demó után immár egy komplett anyaggal rukkolt elő békéscsabai Billog (Zahorán Csaba basszus/vokál, Czeglédi "Cega" Sándor gitár/vokál, Laczkó Tamás dobok/vokál).

A csapat által megfogalmazott HardCoreMetal stílusmeghatározás tökéletesen passzol a tizenegy dalra, ha valahol a Biohazard környékén keresgélünk, akkor körülbelül a helyes megfejtés közelében járunk. A trió meglehetősen dühösen tekeri végig a valamivel több, mint harminc percet, ez a düh természetesen megfelelő intenzitással is párosul. És ami a legfontosabb: zeneileg is teljesen rendben vannak a dalok. Sodró riffek, dinamikus váltások, hisztérikus üvöltés: ahogy abban a bizonyos nagykönyvben a "hardcore" címszó alatt írva vagyon.
Talán ha a hangzás egy kicsit karcosabb lenne...

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!