Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Egy viszonylag friss zenekar a békéscsabai Billog (Zahorán Csaba basszus/vokál, Czeglédi "Cega" Sándor gitár/vokál, Laczkó Tamás dobok/vokál), hiszen a formáció 2002 nyarán alakult. A srácok saját megfogalmazásuk szerint hardcoremetalt játszanak, és ha ők mondják, akkor talán igaz is...

 


A demót még 2002 végén rögzítették a próbahelyükön, és ez sajnos nagyon is hallatszik... Az mindenestre leszűrhető, hogy a fiúk valakire, vagy valamire nagyon dühösek, és ezt a dühüket a muzsikán keresztül eresztik a hallgatóra. Szaggatott, intenzív HC riffekkel operálnak a fiúk és mindezt jól is csinálják. A szövegek is dühödtek, olvasgatásuk közben az rémlett fel, hogy a csapat mintha nem szeretné a politikusokat... :-)
Első lépcsőfoknak megteszi ez a CD, bár a hangzás miatt egy kis hiányérzetem van. Sebaj, tessenek őket élőben megnézni, mert ezeknek a daloknak szakítaniuk kell egy bulin.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!