Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Blind Dog-ék egy meglehetõsen koszos, amolyan dirtysen indító lemezzel leptek meg. E mellé az ének is tökéletesen passzol. Igazi füstös klubokba való zene ez, ahol az ember igazán jól érezheti magát a hallgatása mellett. A lemez közepére viszont mintha visszavettek volna tempóból, mivel itt már inkább a hangulatilag nyugodtabb számok sorakoznak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy unalmasabb dalok jönnek, csak lassul a tempó. Itt van például a Feels Like My Mind, ami egy doomos dal, de kellõképpen beteg énektémával van megáldva. Zúzni erre sem lehet.
Egyre inkább úgy érzem, mintha valami Sabbathos zene lenne ez inkább, melyet a gitár hangzás is támogat. Persze nem ez jellemzõ a lemezre. Igazából kétféle stílus keveredik itt: a néhol agyoncsupaszított Sabbathos hangzásúak, és a lassu, tisztább, hangzás, ami mellett pihenni is lehet.
Külön kiemelném még a Hammond orgonát, ami viszonylag ritkán szólal meg, de akkor nagyon ott van.
Akik ezt elõadják: Thomas Elenvik, Joakim Thell, Tobias Nilsson.
A borítón egy utolsó slukkot szívó fószer látható… talán sejtet valamit.

 

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!