Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A tapolcai Diablura zenekar is beállt abba a sorba, miszerint más csapat dalait dolgozzák fel, egyéni, sajátos stílusban, és emiatt D-Orwell névre változtatták nevüket, de csakis erre az alkalomra!
Jelen esetben a Bonanza Banzájra esett a választás. Érdekes eredmény született: a Dibalura megtartotta saját stílusát, és teljesen más köntösbe öltöztették ezeket a régi, de eredeti verzióban sem rossz dalokat. Bár, valljuk be, nekem így jobban tetszenek: dögösebbek, húzósabbak. Igazándiból csak a dallam és a szöveg miatt lehet ráismerni Ákos dalaira.
Látom lelki szemeim előtt, miszerint a rockerek kívülről fújják a Bonanza dalokat, és vadul rázzák a hajaikat! (Már akinek van, haha!)
6 dalt vettek fel eddig:

Induljon a banzáj
A jel
Kihalt minden
1984
Szárnyas fejvadász
Valami véget ért

Nekem bejönnek az ilyen jellegű zenekarok zenéi is, nem tartok semmi kivetni valót, hiszen nem egy az egyben játsszák el, hanem jelentős mértékben átdolgozták, saját stílusokban.
Akinek a Zorral munkássága bejön, az a D-Orwell zenekarban sem fog csalódni!

Az anyagot itt lehet meghallgatni: http://www.mymusic.hu/zenekarok/album.php?id=3457

Rob

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!