Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A kecskeméti, modern rockban utazó zenekar 1998-ban jelentkezett először, így a nu vonal korai hazai képviseli közé sorolandóak. Kiadták a Sensitive World című anyagukat, aztán koncerteztek többek közt a Superbutt, Ektomorf és Blind Myself bandákkal, aztán hirtelen eltűntek. Másfél év után bizony valljuk be, egyikünk sem számított arra, hogy valaha is hallunk felőlük.

Aztán megjött ez a négy számos CD, kék háttérrel, rajta egy kaméleonnal, és egy ismerős feladóval: Booboo's Punch. Bizony nagyon meglepődtem! Kicsit a srácok ugyan eltértek az eleinte képviselt irányuktól, ám ez túl markáns váltást természetesen nem jelent, hisz az elektronika ugyanúgy jelen van zenéjükben, mint a kezdeti időkben. Az első, és leginkább szembetűnő dolog a hangzás. Annak ellenére, hogy a saját házi stúdiójukban rögzítették, bizony ez a korong sok demót nagyon erősen lealáz! Egy rossz szót nem lehet szólni ilyen téren, hisz minden ott van, minden hallható, és minden úgy szól, ahogy kell neki. Martin nagyon érti a dolgát. Ő egy azon kevesek közül, akikben találkozik két dolog: jó hangja van, és ki is használja. Talán mondani sem kell, hogy angolul énekelnek, ám ami szintén elég kellemes csalódást okozott, az a hogyan. Nem sablonos, betanult, visszamondom stílusú, hanem szívvel, lélekkel előadott, amit megirigyelhet bármelyik angol anyanyelvű ember is! A nyitó 2 Things veszettül robban be az ember agyába a zúzós gitárjaival és az agyament elektronikus alátámasztásaival. A Pulled Me Back eleinte némi hip-hopos elemeket is tartalmaz, ám a vegyítés valahogy nagyon jól meg a fiúknak, ugyanis mint a követő Step By Step és Do It For Me nótákból, ebből is egy nagyon állat dal kerekedik! Aki végighallgatja figyelmesen a CD-t, annak óhatatlanul az agyába vésődik minden egyes része, hisz rendkívül ragadós és nagyon profi dalokról van szó! Ha kicsit észhez térnének a kiadók, és érdekelné őket valami igazán egyedi bár erre már látni jeleket- akkor a bandának nagyon jó lehetőségei lennének. Addig is maradnak a fesztiválok, ahol egyre több embernek, egyre jobban fogják előadni ezeket a csodás szerzeményeket! Sok sikert!

 

Kontakt:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
booboospunch.at.hu

Séra Gergő

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!