Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nagyon sajnálom, hogy ez idáig nem volt szerencsém ehhez a nagyszerű csapathoz. A lemez meghallgatása előtt valamiért csak egy szimpla black metal csapatnak könyveltem el őket, és belátom óriásit tévedtem. Mondhatnám, életem egyik nagy tévedése volt, és nagyon bánom! Na de elég a siránkozásból.


Nem tudom máshogy kifejezni, minthogy egy nagyon jó, változatos lemezzel van dolgunk. Legkiemelkedőbb pontja a zenekarnak maga Vintersorg énekes. Amit ő művel a hangszálaival egyszerűen csodálatos. Nagyon kevesen képesek erre.
Mégis milyen zene? Ember legyen a talpán, aki ezt megmondja. Nagyon változatos. Hallhatunk ultra gyors dalokat, vagy épp az ellenkezőjét egy szimpla zongora, dob kísérettel megáldott szerzeményt. De ez csak a két véglet, nagyon széles az intervallum, és ezen belül ezerféle hangulattal találkozhatunk! Köszönhető ez a zenészek hangszeres tudásának, és a dalszerzőknek. A metal zene összes hangszere szépen szól. És a szinti szőnyeg is nagyon felemeli a zene értékét.
Senki ne várjon egy vidám hangulatot, mert arra nem fog rátalálni. Persze azért érvágásra sincs szükség. Egyszerűen szép ez a zene. Hallgasd csak meg például külön a Matter and Motion tételt.
Én inkább hallgatom még tovább, mint hogy írjak róla. Az többet ér! Tedd Te is ezt!

 

www.borknagar.com

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!