Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 


Első lemezes csapat a budapesti Bang Bang.
Megmondom őszintén a név alapján először valami rossz előérzetem támadt, de ahogy hozzám került a lemez,és betettem a lejátszóba nagyon kellemesen csalódtam!
A csapat 2009-ben az Arany Díj Gálán az Év felfedezettje lett. Meg is érdemelték eme díjat, hiszen szinte a semmiből bukkantak elő, és egyből egy minőségi, laza rock n roll zenével, ami magamfajta öreg rockernek még eszébe juttatja a Mötley Crüe-t és a régi Dance együttest.
Most pedig kézbe vehető az első nagylemez cd-n. Rögtön a nyitó dal az intro után: Ébredj fel... egy régi nagy kedvencemet a Dance-et idézi fel hangulatilag, ami után egyből egy igazi rock n' roll buliban érezhetem magam.
Nem véletlen hoztam fel a Dance nevét, hiszen az énekes hangja is nagyon hasonlít Csipa hangjára, aki jelenleg a Hooligans zenekarban énekel.
Szöveg terén nem kell világmegváltó gondolatokat várni, tökéletesen passzol ehhez a bulis hangulathoz. De nemis kívánja az ember ilyen zene mellett, hanem inkább az önfeledt szórakozás a cél, ebben az esetben.
A lemez hangzásával sincs semmi probléma. Ha már kötözködni szeretnék, az a lemezborító..de ezt olvastam más kritikákban is, és egyetértek velük: ha csak a boltban látnám meg, eszembe sem jutnamegnézni, nem elég figyelemfelkeltő. De talán szerencse, hogy az internetezők előbb ráakadnak egyéb csatornákon, és bele tudnak hallgatani, így talán elenyésző azok száma, akik visszautasítják a borító miatt.

Tehát irány a lemezbolt, vagy zenekar honlapja, ahol meg lehet rendelni potom pénzért a Bang Bang első lemezét!


www.bangbang.hu
myspace.com/bangbanghungary

-Rob-

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!