Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

1. Mikor születtél?(év/hó/nap)
1976. február 28. Ugyan nem a szeretet nyara, de nem is szökőév. Erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó...
2. Mik a hobbijaid?
Maga a zene. Szinte minden, ami ezzel kapcsolatos, kezdve az újság- és könyvírással, a rádiózáson és a zenehallgatáson át egészen a zenei témájú képek gyűjtéséig. Amennyiben hobbinak számít, ide sorolhatnánk a Vészhelyzetet és a Barátok köztet is, elvégre ezt a két sorozatot soha nem hagynám ki. Ez most gyerekes vagy beteges?
3. Mit csinálsz az újságírás mellett?
Szinte ez teszi ki minden időmet, mármint az írás (könyv vagy újság egyre megy), de emellett a Miskolci Egyetem Kulturális és vizuális antropológia szakának harmadéves hallgatója vagyok. Ha a kérdés egyéb elfoglaltságaimra vonatkozik, minden szabadidőmet a barátnőmmel töltöm, akivel vagy hatalmasakat lakmározunk, vagy koncertekre/moziba járunk, vagy... Mindenkinek a fantáziájára bízom, de nem kell rögtön rosszra gondolni!
4. Mi az az étel, amit nem eszel meg?
A gyerekek szokásos "kedvenceit", tehát a spenótot, a tökfőzeléket, a zöldbabfőzeléket. Viszont érdekes, hogy a menzás, éttermi vagy netalán konzerv - általam "bolti kajáknak" nevezett - ételekből még ezeket is szívesen bevállalom. Tehát akárcsak a zenében: mindenevő vagyok. Látszik is rajtam, de azért nem szeretnék Lagzi Lajcsi babérjaira törni.
5. Milyen tulajdonságokat nem szeretsz egy nőben/férfiban?
A kétszínűséget és a megbízhatatlanságot. Nem díjazom a rosszindulatúságot sem, de hát ezzel szerintem mindenki így van. A butaság pedig ahelyett, hogy bosszantana, inkább megmosolyogtat, mellesleg már az "egyszeri" (értsd: szőke) nőkben is volt alkalmam kellemesen csalódni.
6. Mi fog meg egy nőben/férfiban?
Beszéljünk inkább a nőkről... A tökéletes női ideálom megegyezik a barátnőm tulajdonságaival. Őt jellemezve, - számomra - szép, formás, talpraesett, vidám, megvan a maga véleménye, ugyanakkor megértő is, s persze az IQ szint sem mellékes, bár nem feltétlenül kell egy Marie Currie-nek lennie. Stílusosan fogalmazva: egyszerűen jól működjön a kémiai kölcsönhatás közöttünk.
7. Melyik tulajdonságodat utálja legjobban a környezeted?
Erről a környezetemet kellene megkérdezni, úgyhogy csak tippelni tudok. Visszahúzódó természetemből adódóan sok mindenkinél tartom a távolságot, s ezért nagyképűnek hisznek. Erről azonban szó sincs. Egyszerűbb lenne arra a kérdésre válaszolnom, hogy: Melyik tulajdonságomat utálom a legjobban?" Nos, ha már így "rákérdeztél", a könnyen sértődőségemet, bár sokszor hasznomra válik... Azokon a napokon... valahogy mindenki a kedvemben akar járni. Hát nem jó ötlet? Figyelem! Szerzői jogok fenntartva!
8. Van-e olyan tárgyad, amihez a legjobban ragaszkodsz?
Nem jellemző, de egyrészről megbecsülöm a barátnőmtől kapott emléktárgyakat, másrészről talán már túl is becsülöm a számítógépemet. E nélkül elvégre "halott" lennék. Most azonban, ha jobban belegondolok, a CD gyűjteményemhez nagyon ragaszkodom és nagyon féltem is.
9. Mi volt életed eddigi legnagyobb baklövése?
Szakmai téren nem nagyon jut eszembe ilyesmi, hacsak az nem, hogy egyszer - egy külföldi tévés hírt rosszul értelmezve - lehoztam a Rockinformban, hogy elhunyt a Motley Crue akkori énekese, John Corabi... Izzottak a vonalak, gondolhatod. A magánélet terén talán az, hogy jártam két olyan lánnyal is, akiktől utólag már nagyon undorodom. Fel sem tudom fogni, hogyan történhetett ilyesmi...
10. Mi volt életed eddigi legnagyobb sikere?
Megint csak két részre osztanám a választ. Elsőként nézzük a szakmai sikereket: először első könyvem, a "Marilyn és Én" megjelenése, aztán a második kötetemé, a "Trendzavarók és karrieristák"-ké. Hihetetlenül büszke vagyok rájuk! A magánéletemben minden kétséget kizáróan az, amikor sikerült elcsábítanom a barátnőmet.
11. Melyik tulajdonságodtól szabadulnál meg szívesen?
A becsületességemtől és a szégyenlősségemtől. Akkor sokkal több mindent tudnék elérni, bár így sincs okom panaszra. Vagy van?
12. Van-e olyan könyv, amit képtelen voltál elolvasni?
A "Marilyn és Én"-t nyolcadszorra, mert hétszer megtettem a nyomdába kerülése előtt, hogy mindenféle lehetséges elírási hibát és megfogalmazási fogyatékosságot kijavítsak benne. Aztán mikor kinyomták, már nem bírtam rászánni magam az átolvasására. Érthető, nem?
13. Kinek a bőrébe bújnál egy napra? Miért?
Marilyn Mansonéba. Csak nem meglepő? Miért ne? Híres lennék, sikeres, megtehetnék bármit, lenne egy vonzó menyasszonyom, perverzkedhetnék (azért a "gitárosom" fuvoláztatását vagy a sörösüveg végbelembe felhelyezését kihagynám!), beteg lehetnék, és megtudnám az igazságot azzal kapcsolatban, hogy mennyi mindebből az image és mennyi a valóságalap. Az örök kérdés...
13 + 1. Hiszel a sorsban?
Inkább, mint a sorsolásban. Abban azonban nem tudok feltétlenül hinni, hogy a sorsunk előre meg lenne írva. Valamilyen szinten lehetséges, de nagyobbrészt mi irányítjuk, alakítjuk a sorsunkat, vagyis a saját életünk csakis rajtunk múlik. Ön dönt: iszik vagy vezet... Én nem iszok (alkoholt), de még jogosítványom sincs. Akkor most mi van?
13 + 2. Vajon a kérdezőnek nem hiányzik, hogy neki is feltegyék ezeket az elgondolkoztató kérdéseket?

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!