Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

1. Mikor születtél? (év/hó/nap)
Nem mostanában születtem, 1973. jan. 5-én Gödöllőn, tisztes polgári családból, így olyan, mint valami önéletrajzi regény kezdése...
2. Mik a hobbijaid?
Nagy meglepetésre az elsődleges hobbym a zene, minden mennyiségben - lemezgyűjtések, koncertre járás és minden egyéb, újságok, Internet, ami ezzel összefügg. A munkám mellett ez szinte teljesen kitölti az időmet, úgyhogy sok minden másra már nem is marad időm. Szeretek kirándulni, utazni - ha nem éppen a zenekarral vagyunk úton, igyekszem eljutni új helyekre, főleg Magyarországon! Ja, nagy Star Wars fanatik vagyok, gyűjtök egy-két dolgot.
3. Mit csinálsz a zenélés mellett?
A zene mellett egy tetováló stúdióban dolgozom itt Fehérváron, amit nagyon szeretek, nyolc éve foglalkozom ezzel, kitölti az életem...
4. Mi az az étel, amit nem eszel meg?
Nagyon szeretem a hasam, imádok enni. Legjobban a húsokat szeretem és a zöldségeket, leszámítva a karalábét, amúgy mindent megeszek, nem vagyok finnyás, szeretem a különleges ételeket, szeretek étterembe járni.
5. Milyen tulajdonságokat nem szeretsz egy nőben/férfiban?
Nem hiszem, hogy szét lehetne választani az emberek-nők tulajdonságait. Egy személyiség attól teljes, hogy vannak jó és rossz tulajdonságai, amik szerintem összefüggnek, és kölcsönhatásban vannak egymással. Persze vannak elviselhetetlen dolgok mindenkiben, nem csak a nőkben, amit én utálok az a butaság, lustaság, közömbösség, féltékenység, erőszakosság, nagyképűség-szóval csupa általános dolgokat, amiket mindenki.
6. Mi fog meg egy nőben/férfiban?
Egy nőben szerintem a legfontosabb, hogy legyen kisugárzása, éljen belül, lüktessen... mégha vannak rossz tulajdonságai, akkor is ezt szeretem - ilyen a barátnőm!
7. Melyik tulajdonságodat utálja legjobban a környezeted?
Talán azt, hogy néha nagyon körülményes tudok lenni, és néha pesszimista, de hajt néha előre, persze néha a falnak. Ja és néha aggódom a dolgokon - pl. nem jön el senki ránk, lemaradunk a koncertről stb.... ez néha idegesíti a környezetem! Bocsi mindenkitől!
8. Van-e olyan tárgyad, amihez a legjobban ragaszkodsz?
Nagyon ragaszkodom az engem körülvevő tárgyakhoz, ritkán dobok ki vmit, így néha az asztalomon nem találni meg semmit. Gyűjtöm a koncertjegyeket, a pengetőket, az újságok közül ami rock!! Már alig férek el tőlük!
9. Mi volt életed eddigi legnagyobb baklövése?
Biztos voltak baklövéseim, de ezeket jobb elfelejteni. Azt bánom, hogy a Sepulturát nem láthattam a Roots turnén... ilyesmik.
10. Mi volt életed eddigi legnagyobb sikere?
Amúgy sikeresnek érzem az életem, megbecsülöm, amit kapok a sorstól, nem érzem igazságtalannak Velem szemben, úgy élek, ahogy mindig is szerettem volna, imádom minden percét!
11. Melyik tulajdonságodtól szabadulnál meg szívesen?
- - - -
12. Van-e olyan könyv, amit képtelen voltál elolvasni?
Az olvasással hadilábon állok, kevés az időm, jobban szeretem a filmeket, rengeteget járok moziba. Amit félbe hagytam most, az a "Hannibál", a "Bárányok hallgatnak" folytatása... várom a moziváltozatot!
13. Kinek a bőrébe bújnál egy napra? Miért?
Sok mindenki bőrébe bújnék, vicces lenne az a nap-nem is tudom, biztos valami zenészébe... Azért jó az enyémben is!
13 + 1. Hiszel a sorsban?
A sorsban természetesen hiszek, de úgy gondolom, hogy befolyásolható az ember a cselekedetei által, ettől talán igazságos. Mindenkinek meg van a szerepe ebben a közjátékban, amit persze nem mindig könnyű megtalálni és elfogadni - néha természetesen nem kell!

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!