Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Harmatgyenge. Ez volt az első gondolatom, mikor végighallgattam a 2013-as Megadeth albumot. Persze tudom, hogy nem feltétlenül az első hallgatás a mérvadó, így kapott a lemez még pár esélyt. Sajnos nem élt a lehetőséggel.
És hogy miért gyenge ez a lemez szerintem? Azért, mert a Megadeth nevű csapattól egy metal albumot vártam. Ez pedig nem metal. Rocknak éppen rock, kemény is a maga nemében, de nem metal.
És egyáltalán nem az volt a vágyam, hogy hirtelen menjenek át death-be, Mustaine kezdjen el hörögni és az összes gitárt hangolják le 12 oktávval. Csak annyit, hogy játszák azt a zenét, amit a Megadeth név hallatán az ember fia elképzel. Fogós riffeket, csipetnyi zúzással, döngöléssel és foghegyről odaköpött szövegekkel.
A Risk album kivételével minden korábbi lemezen volt legalább egy olyan dal, amire azt mondtam, hogy na, ez döfi. Most nem találtam ilyet.
Sajnálom, de ez számomra csalódás...

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!