Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Lehet, hogy nem a Tankcsapda találta fel a spanyolviaszt, de az biztos, hogy meghatározó zenekar fejlõdött ki belõlük. Lásd: sorra jönnek a kópiazenekarok. Itt van a néhány éve elindult Depresszió, megismerkedtem a Rómeó Vérzik zenekarral, majd megjelent a road Nem Kell Más c elsõ lemeze Igaz, õk sem újították meg a stílust, de aki szereti a fent említett csapatokat, annak a Road zenéje sem lesz idegen a lejátszójában.
Tökös, dögös, húzós rockzene ez kiváló szövegekkel. A koncerteken jól lehet majd együtt énekelni a dalokat. A felvétel a szolnoki Denevér stúdióban készült, ennek megfelelõen kiváló a hangzás. Van benne szõrös nyersesség, és dinamika egyaránt.
A zenekart négyen alkotják: Máté-bass, ének, Imi-gitár, Goya-gitár, Erik-dob. Dalcímeket azért nem akarok kiemelni, mert mindegyik nóta külön is megállja a helyét. Nincs üresjárat, itt minden favorit.

Ramirez

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!