Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Release Records/Records Expressz

Igen meglepõdtem, amikor megnéztem Robert Rich honlapját: 20 albummal büszkélkedhet, és még abszolút nem hallottam felõle.
Hogy õszinte legyek, nem tudom hova tenni ezt az albumot, ugyanis szerintem semmi köze a rockzenéhez. Nagyon nehezen kategorizálható. Leginkább azok élvezik ezt a lemezt, akik szeretik az elvont, instrumentális zenét, leginkább egy szintetizátoron elõadva.
Leginkább még kiállításokra tudnám elképzelni, amint egy mûvész alkotásait kíséri zenével. A borító és a dalcímek is érzékeltetik, hogy nem mindennapi lemezzel állunk szemben. Mikor megláttam a borítót és belehallgattam a CD-be, olyan érzésem támadt, mintha az élet kialakulását dallamok által élném át. A számcímek lefordítása után figyelmesebben fülelve, egy másik világ tárul elénk, ami mégis oly ismerõs. Állatok, felhõk, érzések… Nem lehet megfogalmazni, mirõl is szól ez az album. Kissé nehezen emészthetõ a lemez anyaga, de aki el szeretne lazulni, és szereti az instrumentális, meditálásra alkalmas dallamvilágot, annak mindenképp ajánlom.

www.rrich.com

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!