Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

SPV / Record Express

A Rhapsody gitárosa ontja magából a dalokat és a lemezeket. Pár hónapja jelent meg a gitármágus Demonheart címû kislemeze (esetleg EP), és most itt a hozzá tartozó teljes album.
Luca nem változtat a már bevált képleten, itt is a tõle megszokott zenéket kapjuk, azaz rengeteg szimfónikus elemmel spékelt nagyívû heavy metal szerzeményeket. A borító jelent némi váltást, a pallosok és lovagok után ezúttal valami mechagodzilla küzd a gonosz faágakkal...
A klaszikus metal kedvelõi mindent megtalálnak ezen a lemezen, amire csak vágynak: van itt nagyzenekari kíséret, nõi énekkar, himnikus, nagyívû énekdallamok, precízen kidolgozott szólók, feszes trappolások, gitárvirgák, lírai pillanatok, néhol gótikus hangvétel.
Szó se róla, tökéletes munka, bár nem biztos, hogy a mostani heavy-dömpingben sokan felkapják majd a fejüket, pláne, ha ilyen tempóban ömlenek a lemezek Luca Turillitól.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!