Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Továbbra is szimpatikus, hogy a csapat ismét CD-n jutatta el az új demóját. Az elozo anyaghoz képest annyi változás történt a banda sorain belül, hogy úgy tunik, megszilárdult a felállás: Beszédes  Richárd (gitár, vokál), Hrahovina András (ének, vokál), Kékesi Attila (gitár), Kovalcsik Zoltán (dob), Stiller ferenc (basszus).
A 11 dal továbbra is a punkos hatásokkal rendelkezo rockzene, de sokat változott a stílus az elso anyaghoz képest. Azt hiszem a legjobb megfogalmazás az, hogy kicsit nyugisabb a CD hangulata. A zenekarra amúgy már korábban is jellemzo volt, hogy szívesen nyomnak torzítatlan dolgokat. Természetesen nem tuntek el a gyors, pörgos témák sem, de most nagyobb szerepett kapott az akusztikus gitár.
Szerencsére a szövegek ismét kiválóan sikerültek, továbbra is változatosak, emellett humorosak is tudnak lenni. A humor a muzsikában is felbukkan, lásd a záródalt...
A CD hangzását még mindig nem érzem tökéletesnek, mindenesetre lényegesen jobban szól, mint az elodje. Remélem, hogy a csapat sokra viszi még, mert a lehetoség ott lapul.
Csak így tovább!
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Internet: http://www.tovabbimagyarhangok.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!