Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demo2004

Találó címet választott elsõ bemutatkozó demójának a záhonyi zenekar. Sajnálatos módon, az elõször elküldött cd elkallódott valahol, így ezúton kérek még egyszer elnézést a csapattól!
Sajnáltam is volna, ha nem küldték volna el újra az anyagot, mert egy igen jó kis cd- vel állunk szemben!
A 9 számos anyag meglepõen jól szól, szép munkát végeztek a budapesti Parkplatz stúdióban. Itt az élõ bizonyíték, hogy nem szükséges drága helyre menni azért, hogy egy elfogadható, szépen szóló felvételt lehessen csinálni.
Ahogy el kezdtem hallgatni a cd-t, egybõl egy magyar zenekar neve ugrott be, melyre az énekes Kovács Tamás csak annyit mondott, hogy igazából a lemezfelvétel elõtt, nem is hallgatta õket. A Black Out hatása csak az éneken keresztül vehetõ ki, zeneileg nem!
A cd-n találhatunk még egy multimédiás mellékletet, melyrõl a borítón csak annyit írtak, hogy „nézd meg, és meglátod mi az". Nos, én ünneprontó leszek, és elárulom: rengeteg kép, egy koncertfelvétel mpeg formátumban az ÉLJ! dalról, valamint dalszövegek.
Egy valami nagyon piszkálja a csõröm, ez pedig a zenekari név: féltem is tõle, hogy ez most aztán milyen komolytalan zenekar lesz. Sajnos egyáltalán nem tükrözi azt a színvonalat, amit a cd-n hallunk. Szerintem még nem késõ, hogy nevet változtassanak, mert sok a zenekar, és elõfordulhat, hogy a név alapján sokakban elõítélet lesz!
Magyarul énekel a csapat, egy szám kivételével: Depression. Jól áll a Hopikának az angol nyelvû szöveg is, de részemrõl csak annyit, hogy magyarok vagyunk, magyarul énekeljünk.
A zenekari név túlélése után bátran merem ajánlani minden zenekedvelõnek, hogy keresse meg a csapatot, és vegyen tõlük cd-t! Nem hiszem, hogy csalódni fog! Kíváncsian várom a folytatást!

www.hopika.hu
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. > Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!