Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ez aztán egy beteg album! Az az igazság, hogy a nevük miatt egy kicsit megijedtem, de a kazi meghallgatása után megnyugodtam. Ez bizony egy profi munka és a hangzás is elég jó! Angol és magyar szövegek váltják egymást, közben pedig jönnek a különféle ritmusok, gitárok, énekek-üvöltések.
Maga a borító tökéletesen passzol a zenéhez, hogy már a szövegek írásmódjáról ne is beszéljek...
Modern zenét játszanak a fiúk, hasonlítani sem tudom mihez, annyi minden van benne. (Pl. Prodigy, System of A Down, és még sorolhatnám...)
A szövegek sem hétköznapiak. Zolika hanga, amikor nem üvölt. Érzelmekkel van tele, de ez az érzelem meglehetõsen szomorkás, depressziós.
Amit ezek a srácok (Zolika - ének, Káin - gitár, Tompy - bõgõ, Krisz - dob) mûvelnek, az valami fantasztikus! Feltétlenül szerezd be!
Cím: Péter Gergõ
7900 Szigetvár, Móra F. ltp. 4/B

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!