Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Demo2001

 

Egy számomra teljesen új zenekar cd-jét hallgatom, ami erõteljes riffeket, középtempós dalokat rejt, amolyan üvöltözõs énekkel.
A tagok olyan zenekarokban játszottak, mint a Corpus Albicans, Parasite Crowd, Mirror, Time To Hate. A mûfaj kedvelõinek ismerõsek lehetnek ezek a csapatok.
Ezen felvételt még 2001 nyarán rögzítették az At Panzer nevû zirci stúdióban. Komolyabb gondok nincsenek a felvétellel, demónak bõven megfelel!
Legnagyobb gondom az, hogy nincsenek benne olyan dolgok, ami megjegyezhetõvé tenné a dalokat, amire a cd meghallgatása után is az tudnám mondani, hogy na, ez a szám milyen jó volt! Nem volna rossz egy kicsivel több dallamot beletenni. Ettõl még nem válna kommerszebbé, csak mégis élvezhetõbb lenne. Ez alól talán a The Beast Inside Of Me címû nóta a kivétel! Egy eléggé elborult hangulatvilággal bíró szerzemény, melynek közepén vendégként énekel a Without Face-es páros: Juliette és Szabó András. Mondhatni, ez a kedvencem errõl a cd-rõl. Jó lenne a többi dalt is emlékezetesebbé tenni!
Tetszik még Fachy dobolása! Változatos tempókat diktál, nem unalmas a dobolása. Õt lehet a banda húzóerejének nevezni! Mellette még Pinyó bõgõzik, Tommy gitározik és énekel, valamint Zwick vokálozik.
Nem egy elveszett csapat, még ha a beszámolóm nem is túl lelkes, vannak jó ötleteik, és gondolom, az idõ múlásával még jobbak lesznek! Kíváncsi vagyok rájuk élõben, megfelelõ hangosítással!

Cím: Kovács Tamás: Zirc 8420 Hóvirág út 75.
Tel: 70/31-44-420
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!