Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Magna Carta / Record Expressz

Na igen! Itt aztán van zene! Ugyanis ez egy instrumentális album, ahol értelemszerûen nincs ének! És nem is a szokásos hangszerek vannak benne teljes egészében, hanem csak bõgõ, dob, és egy hammond orgona. 11 tracken keresztül kapjuk a jazz hatásokkal teli muzsikát ezektõl a nagyszerû muzsikusoktól: Billy Sheehan: bass, John Novello: hammond B3, piano és szinti, Dennis Chambers: dobok.
Elsõ hallásra ugyan unalmasnak tünhet az album 56 perce, aki valamennyire is vevõ az efféle jazzes zenére, az biztos örömét fogja lelni a hallgatása közben. Zenei tudásban nincs hiány, itt komoly zenei tudással rendelkezõ muzsikusok vannak. Mindenki játszott már más csapatokban is, talán a legismertebb a Mr.Big, ahol Billy bõgõzik.
Kísérteties, jó kis orgona futamok, - Istenem, de ritkán lehet ezt a hangszert hallani -, nagyon jó basszus témák, és dobjáték! Igazi progresszív jazz rockot hallhatunk ezen a lemezen.
Ha nyitott vagy, és egy kicsit is szereted a jazzt, szerezd be Te is, és hallgasd! Valószínû, hogy nem fogsz csalódni!

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!