Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A három számos új demóját CD-n küldte el a zenekar. A borító szerint a felvétel 1998 decemberében készült. Kérdem én, hogy hol volt eddig?

 

A nyitó nóta egy húzós kis szerzemény, érezhető Nirvana hatásokkal. Mellesleg ez a legrockosabb a három tétel közül...A második, Felhők című dal eleje némileg Kispálos hatású, főleg gitárilag, szerencsére ugyanez az énekre nem mondható el. A szerzemény második felében ismét Kurt Cobain-ék hatása bukkan elő. Az utolsó nótát egy teljes album záródalának, amolyan levezetésnek is el tudnám képzelni. Mindössze egy szál gitár kíséri az éneket.Az első anyag ismeretében nyugodtan kijelenthetem, hogy fejlődött a csapat, igen biztató ez a három dal.A CD amúgy ezer pénzt kóstál, de aki küld egy üres kazit, annak ingyért átmásolják az első demóval egyetemben.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!