Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

A miskolci zenekar egy újabb gyöngyszeme a különösen komplex, talán néhány ember számára már-már érthetetlen zenét játszó bandák csapatának. Igaz, aggódni nem érdemes, mert azért ennek a rétegmuzsikának, még ha kislétszámban is, de van rajongótábora!
Már a borító különlegessé teszi az anyagot (de ez még csak a kezdet, mert ami a kazin található az sem semmi!!!), ugyanis Attila, a gitáros festményei láthatóak rajta, és biztosan állíthatom, hogy ezek a képek nem akármilyen alkotások! Különleges hangulatot árasztanak borongós színeikkel, és furcsa emberfiguráikkal. Az pedig különösen tetszik, hogy a tagokról sem fénykép látható, hanem festmény. Nos, aki alaposabban megvizsgálja a borítót, sejtheti, hogy nem mindennapi muzsikával fogja szembe találni magát. Nem állítom, hogy nem érezhetõ néhány zenekar (Primus, Tool, Kyuss) hatása a számokon, de ezt a fiúk sem tagadják. Természetesen a legtöbb nótában már felfedezhetõ egy bizonyos "Varsó íz", ami állítólag a jövõben csak erõsödni fog. A demon egyaránt hallhatóak magyar (Spéter, Egyenes) és angol nyelvû nóták (Reflex Goal Life, Inquit). Aki kapó a különleges hangulatú zenékre, annak bátran merem ajánlani a Varsó demóját, mert ha meghallgatja, biztos nem fog csalódni!

VARSÓ: Moment Dictated Sincerity

A Moment D.S. a következõ Shock! válogatáson lesz rajta. Viktor (énekes) még csak a masterizálatlan felvételt tudta elküldeni "elõzetesben", de még így is kiemelkedõ a szám! Nem csoda, ha Viktornak ez a három perc a szíve csücske lett, hiszen rendkívül izgalmas a nóta, és ritkán hallani ennyire különleges zenét. A számot telepakolták lebegõs témákkal, de a súlyos riffek sem hiányoznak. Már emiatt a dal miatt is érdemes lesz megvenni a CD-t! Vájt fülûeknek különösen ajánlott!!!

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!