Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nem tegnap alakult meg a budapesti Suckerpunch, hanem 1998 nyarán több zenekar összefonódásából.
Részt vettek egy rakás turnén, játszottak többek közt a CAFB, M.Á.K., Pál Utcai Fiúk, Black Out, Hooligans stb zenekar vendégeként több helyen!
Elkészítettek 1998-ban egy demót, 1999-ben egy kiadott lemezt Púder címmel, amirõl pedig most írok az a 2001-es maxi, mely csak és kizárólag promóciós célra készült!
Mit ne mondjak nagyon profi az anyag! Minden rajta van, ami kell egy komplett promó cd-hez: elõször is természetesen 4 nagyon jó dal, ehhez még a multimédiás rész, melyen rengeteg fotó található, mp3-ak, 2 videóklip, és zenekari történet! Minden kéznél van, ami a zenekarral kapcsolatos! És persze a honlapjuk is megnézhetõ internetes hozzáférés nélkül is! Ez nagyon fontos!
A Púder képes annyi változás van, hogy valahogy komolyabbak lettek a nóták, egy kicsit lazábbak, de még nagyon messze a megszokott dáridózáshoz szokott nép színvonalától... haha! Akinek bejött anno a Púder, az azért nem fog nagyot csalódni!
Nagyon jó mind a négy dal! Egyetlen egy kifogásom van: a hangzás! Nem rossz, simán hallgatható, csak én erõteljesebbé tenném a hangszereket! A gitárt mindenféleképpen! De lehet, hogy ez csak az én fülemnek halványka?
Mindent összevetve, promóciós célra nagyon jó ez az a cd, remélem, meg lesz az eredménye minél elõbb! Én szorítok! Várom, hogy a csapatot élõben is láthassam!

Elérhetõség:
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.extra.hu/punch

20/99-22-273
30/47-65-255

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!