Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Második albumát jelentette meg a kaposvári metal-fanatikusokból álló banda. Ez a lemez lényegesen jobb, mint a Pokoli világ, erõteljesebb a hangzás. Már a kezdõ, címadó dalból kiderül, hogy a srácok egy cseppet sem lassultak. Megnézném azt a rockert, aki e dalok hallatán nem kapja elõ a gitárját, legalább a levegõbõl.
Mind a 11 dal a zúzós power thrash jegyében íródott, illetve csak tíz, mivel a Nagyvárosi farkas egy feldolgozás, de az is gyorsabb, mint az eredeti.
Egy-két dalban (pl. Halott vagy) az ének egy kicsit el van torzítva, de nem vészes.
Akik kifogásolták a Pokoli világ szókimondó szövegét (ami szerintem nem volt trágár, különben is, akkor Gangsztazoli micsoda???) az most nyugodtan hallgathatja, mert egy darab ronda szó sincs benne. A szövegtémák továbbra is pesszimisták, de hogy nézne ki egy ilyen zenéhez “süt a nap, egy felhõn fekszel, rózsaszín napszemüvegben” típusú téma. Meg kell említeni az igényes borítót is, kihajtható, egy-egy fénykép a tagokról, s nem utolsó sorban a címlap: tökéletesen passzol a címadó dalhoz.
Cím: Messenger
7401 Kaposvár, Pf. 77.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!