Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Az utolsó pillanatban érkezett meg a kaposvári csapat promoanyaga, így már most elõrebocsátom, hogy nem sok idõm volt elmélyedni a zenében.
Talán Kaposvár is felzárkózik az ország rock-városaihoz, hiszen egyre több csapat jelentkezik a somogyi székhelyrõl, a stílus minden ágából.
Elsõ hallásra kissé hitetlenkedtem, hogy ez valóban egy magyar zenekar, de aztán annyiban maradtam magammal, hogy talán nem tréfálnak meg bennünket… Egyik ismerõsöm, aki épp nálam volt, mikor hallgattam, szintén hitetlenkedve fogadta, hogy ez egy magyar csapat demója. És ez már egyfajta minõsítése is a kazettának. A 9 dal leginkább a Beatles, Oasis, Pink Floyd zenekarok szerzeményeihez hasonlítható, azaz nem egy kõkemény metal anyaggal van dolgunk. De néha ilyen is kell...
Bár csak ilyet hallanánk inkább a rádiókban!

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!