Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Egy italo-metal album... :-) A talján ötösrõl eddig nem sokat (azaz egészen pontosan semmit sem) hallottam, és a promo lemez mellékletébõl sem sok derült ki. No, gondoltam, ha már az információs szupersztrádán is száguldhatok, nosza, irány a csapat honlapja, hátha megtudok valami érdekeset. Nos, túl sok infóra ott sem akadtam. Annyi kiderült, hogy öten vannak, Vitto énekel (azaz inkább javarészt teli torokból üvölt), ebben a bõgõ mellett Cafa is segíti, Cance és Roby a gitárosok és Ghizzo a dobos. 1997-ben alakultak, saját meghatározásuk szerint extreme power-trash-core-t nyomnak és ez az elsõ lemezük. A honlapról az is kiderül, hogy a szövegek a társadalom és politika problémáiról szólnak, különösen az egyes emberekre nehezedõ társadalmi nyomásról.
Nem maradt más hátra, kénytelen vagyok csak a fülemre támaszkodni, és a hallottak alapján véleményt mondani. Ami biztos, a mûfaji meghatározás nem túloz, valóban extrém és súlyos muzsikát rejt a tizenegy számos korong. Nincs egy perc üresjárat sem, bár azért a témák nincsenek túlbonyolítva. Keményen döngetnek a figurák, néhol Panterás, néhol Fear Factory-s ízeket a muzsikába szõve - ez utóbbi fõleg a néha elõbukkanó dallamos témák miatt érzõdik.
Mind hangzásilag, mind zeneileg egy korrekten összerakott anyag, bár nem egy világmegváltó cucc. Egy próbát azért szerintem megér, pláne, ha megnézed õket a heavymetal.hu fesztiválon is.

http://www.kiju.it

Ákos

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!