Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


A Stagediving fesztiválon lehetett hozzájutni eme promo cd-hez, amin az Endless újra felvett, nõi ének nélküli számait illetve a Powerground management által képviselt zenekarok egy-egy számait tartalmazza.
Az Endlessrõl most nem írnék semmit, itt az oldalon lehet találni róluk egy kritikát (igaz akkor még Mikoleczki Wanda is énekelt a lemezen). Itt már csak Kéményes Péter a zenekar hangja (de még milyen a hangja!).
Az elsõ szám a válogatás cd-ha nem vesszük figyelembe az Endless demót, akkor az elsõ-a Nyílt láng a Nasmith zenekar elõadásában. Egyre jobban tud ez a zenekar érvényesülni a hazai palettán, egyre többet mozognak különféle zenekarok társaságában.
A Cadaveresnek most jelent meg az Evilution lemeze, errõl kapunk egy ízelítõt az Infest Your Mind dallal. Akinek bejött az elõzõ lemez, az ebben az újban sem fog csalódni, Körmiék ismét kitettek magukért. A keményebb zene után rögtön egy hatalmas ugrás a lazulás felé a Tigrissel, a Sárga feketével. A reagge csapatnak, egy új maxija jött ki nem olyan régen, még csak a hármas szám a lemezen és csupa újdonságról beszélhetünk.
A legfiatalabb családtag a Powergroundnál (gondolok itt a belépésre) a Salvus és a Stigma nevet viselõ dalukkal foglalnak helyet a korongon. Egy méreg erõs death csapással megy tovább a képzeletbeli "utazás" a PM háza táján a Slytract-Antidote segítségével. Aztán ismét egy kitérõ a "lágyab" zenéket kedvelõ rajongóknak Aberrált atya és csapata a Yellow Spots felé. Belezõs rock and roll vagy pszájkóbili mindenki eldönti, de a nagy kérdés, hogy Hova lett a toalett? A megfrissült Szeg is az új albumából ad egy kis ízelítõt a Vágd át a hálót számmal. Itt halkan súgom meg, hogy szerintem a régi erõsebb volt (de ez csak magánvélemény és tudom, hogy senkit nem érdekel. Igaz, hogy az albumot nem hallottam még.) Akinek van kedve ennyi riff és ugrálás után még matekozni, az ne hagyja ki a Dózer.hu psichedelic-acidspacecore bandát. Õk biztos "Térdre" borítanak majd. Ezután következik az a zenekar, amit nem tudok hova tenni, akárhogy is erõlködöm rajta. A Robinzon Cirkuszról van szó, biztos bejön, az embereknek én inkább maradok, azon az úton ahol haladok, mégha egy Ecceri lányról is van szó. Viszont utánuk egy régi kedvencem a Mantra (Magányom édes íze) mutat be egy dalt a legutóbbi lemezükrõl. A Wackor is úgymond egy friss szerzeménnyel a MoonSoonnal jelentkezik, Aki bírta õket, ezután is fogja. Ebben biztos vagyok. Ismét egy kedvencemmel, a Watch My Dyinggal folytatódik a sor. Sajnos nekik csúszik az új lemezük kiadása, így az Elsõbbségivel szerepelnek. Szerintem nem kell bemutatni õket senkinek, már nagyon várom a lemezt. A Salvus mellett a Sick-Room az a banda, aki még nem öreg tölgynek számít itt a PM-nél (de ami késik, nem múlik). A Backstage secret nevezetû dalukkal zárják ezt a korongot.

Aki szereti ezeket a bandákat, vagy érdeklõdik az új anyagok iránt, annak erõsen ajánlom ezt a cd-t. Aki nem az meg vessen magára, mert egy érdekes és egy tökös kis válogatást adott ki a Powerground. Már most lestopolnék egyet a következõbõl!

-Csiga-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!