Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A zalaegerszegi csapat (Kovács "Billy" Róbert - dobok, Tóth "Hufi" Ferenc - gitár, Szegi "UFO" István - gitár, Simon Balázs - basszus, Mórocz "Frici" Krisztián - ének) hosszú szünet után - a 2002-es Slayer koncert hatására - állt össze ismét, hogy arcunkba tolják a brutális metaljukat. Azt a metalt, amely a korai anyagokhoz képest elég rendesen letisztult, a death elemeket inkább az extrém thrash váltotta fel. Ezt tükrözi ez a két számos promo anyag is, mely a Way to life és a Brutal persecution of reason címû szerzeményeket rejti. Ez utóbbi még 1994-bõl ismerõs lehet néhányaknak, bár most azért a hangzásvilág némileg módosult.
Mindkét dal rendesen lahangolt, iszonyatosan zúzó gitárokra épít, nem kevés hörgéssel megtámogatva. Iszonyatos energiák feszülnek a csapatban, és ez rendesen ki is dörög a hangfalakból. Úgy tûnik, mintha az elmúlt kilenc - mûködésmentes - év összes felgyülemlett energiáját ebben a két dalban akarná kiélni a banda... Persze, attól nem félek, hogy az erõbõl késõbbre nem marad. Van egy olyan érzésem, hogy élõben sem lehet piskóta végignyomulni egy Monastery bulit. Csak ajánlani tudom õket!

http://www.monastery.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!