Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Öt stúdióalbum után érezte úgy a Nevergreen, hogy eljött az ideje elsõ koncertalbumuk kiadásának. Hogy mire föl döntöttek így? A zenekar Magyarország vezetõ gothic metal csapata, albumaik a stílus legjobbjai közé tartoznak - és közel teltház elõtt játszottak a 2003. májusi Gothica 3 fesztiválon. Ennek a gigászi bulinak nem csupán fõzenekara volt a Nevergreen, de itt került rögzítésre ez a koncertalbum is.
A mûsor összeállítása természetesen meglehetõsen nehéz feladat volt, és senki sem állítja, hogy a dupla CD, extra hosszúságú kazetta, valamint januárban DVD és VHS formátumban is megjelenõ anyagon minden nagy sláger, örökérvényû nóta szerepel. Ám így is átfogó képet ad a felvétel e nagyszerû zenekar pályájáról.

DALSORREND:
CD 1.: Intro - Új sötét kor - A tested íze - Erõs, mint a halál - Soha már - Tûz jöjj velem - O Fortuna - Idegen vér - Mindörökké - Danse Macabre - A harang értünk szól
CD 2.: Az Isten arca - Here Comes The Rain Again - Öleljen a tûz - A szerelem magányos templomában - Én az árnyék - Requiem - Minden áldozat te légy - Tested rejtsen el - Furor Christiani - Ámok

www.nevergreen.hu

HMP

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!