Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A veszprémi Stonehenge, Magyarország egyik legtehetségesebb progresszív zenekara nemrég jelentette meg legújabb demóját, amit 1998. április-májusában vettek fel a bp.-i A.C. Stúdióban.
Már az elsõ hallgatáskor tudtam, hogy ez egy mûalkotás! Jönnek a bonyolult témák, és ugyanúgy megjelennek a profi dallamok is, amelyek egybõl megmaradnak az emberben. Bóta Balázs eszméletlenül tud bánni a gitárjával, de a többiek is remekül játszanak, és Felföldi Péternek is jó hangja van. Már a nyitó Angels robban, pedig ez a legdallamosabb, és a refrénben megjelenik a slágeresség is, amit nem negatívan kell érteni. A For Another.. is említésre méltó, különösen tetszik a basszus elõtérbe helyezése, még ha rövid idõre is. A Yellow pedig egyszerûen fantasztikus! Nagyon jó ötlet volt a cselló, ami a nem éppen rövid dal közepén jelenik meg. Ez egy olyan összetett szám, amiben még többszöri hallgatás után is találok valami újat. Annyira bele lehet merülni, hogy az ember észre sem veszi, és már az utolsó ütemeket hallja. Még valami! A szövegeket érdemes külön kiemelni, hiszen méltó ehhez az igényes zenéhez. Szerencsére feltüntették a borítón, lehetõvé téve a fordítást.
A progresszív zenék kedvelõi semmiképp sem hagyhatják ki!

Cím: Bóta Balázs, 8200 Veszprém, Rózsa u.38.

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!