Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Egy pofátlanul fiatal kecskeméti zenekar nyomta kezembe a CD-jét. A csapat 2002 augusztusában alakult. Az alapító tagok Vértesi Tamás (basszusgitár), Kertész Gábor (dob), Kiss Milán (gitár). Ácsbog Attila (gitár) szeptemberben csatlakozott, Rózsa Katalin (énekes) pedig november elején került a zenekarba Szõke Dóra szövegíróval. 2002. december közepétõl 2003 január közepén vették fel az elsõ demót a próbatermükben egy keverõvel és egy PC-vel. (Ez sajnos hallatszik rajta.) 2003 január közönség elõtt is bemutatták a saját számokat, a fogadtatása nagyon bíztató volt.
A csapat bevallása szerint a mûfaj heavy-metal, progresszív elemekkel fûszerezve. A heavy rendben, a progresszívet még keresnem kellene egy kicsit... :-) Talán abban rejtõzhet, hogy a fiatalok próbálnak minél több dolgot besûríteni a zenéjükbe. Néhol kicsit céltalannak érzem, hogy minél több témát szeretnének pakolni egy-egy dalba, és ez azt eredményezi, hogy üresjáratokat vélek felfedezni a dalokban. Bizony, a kevesebb néha több. Ugyanez vonatkozik az énekre is, néhol már kicsit túlbonyolítottnak érzem a dallamvezetést, és ez ráadásul vendéghangok felbukkanásával is jár.
Az viszont tény, hogy a tehetség ott lappang a zenekarban, s ha e gyermekbetegsésekbõl sikerül kinõniük, akkor még sok jót hallhatunk róluk!

Vértesi Tamás
6035 Ballószög, Gárdonyi Géza u. 3.
Tel.: 06 70 / 339 29 71
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!