Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Nagyon megörültem, amikor a Wisdom élén megláttam Nachladal "kimondhatalannevû" István énekes nevét. Bátran állíthatom, hogy Magyarország egyik legjobb power metal torkával van dolgunk! Több zenekarban is énekelt már, az sem zavarta, ha nem éppen a szomszéd városban volt. Jelenleg a Wisdomban boldogít minket.
Maga a zenekar 2001-ben alakult négyes felállásban: az énekesen kívül: Kovács Gábor: gitárok, vokálok, Molnár Máté: basszusgitár, Hornyák Balázs: dob. Így rögzítették ezt a 3 számos demót, és késõbb csatlakozott hozzájuk Galambos Zsolt gitáros is. Ami azt illeti, az élõ bulikon kell is a két gitár.
A zenét leginkább a Gamma Ray, Helloween stílusához tudnám hasonlítani, de nyugodt szívvel meg merem említeni a Maiden nevét is.
Hallatszik, hogy profi zenészek játszanak, nagyon jól meg vannak írva a nóták mind zeneileg, mind énekdallamilag. Nem hinném, hogy ha valahol felbukkanna ez a banda élõben, akkor ne lelne rajongókra.
Angol nyelven énekelnek, ami még jobban hozzásegít ahhoz, hogy még csak véletlenül se mondhassam azt, hogy egy magyar zenekarral állok szemben.
Igazából az sem zavar, hogy tulajdonképpen nem sok egyéniséget fedezhetek fel a dalokban, de legalább profin van megcsinálva. Nem ismerek ebben a stílusban Magyarországon még egy bandát, aki túlszárnyalná õket. Sok jó zenekar van ebben a stílusban is, de igazából mindig akad valami bibi, ami miatt nem mondhatom rájuk, hogy OK!
A Wisdomnak sikerült!
Demóhoz képest tökéletes a hangzás is! Minden hangszer szépen kihallatszik, arányosan szólnak! Mondd, mi kell még?
Cselekedj! Keresd õket!

www.wisdom.hu
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Molnár Máté: 20/200-31-60

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!